Cuyten Boillie

Filter

1
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Cuyten-Boillie

HET CUYTENBOILIES TEAM

Achter Cuytenboilies staat een grote groep karpervissers uit binnen- en buitenland, waarvan de meesten op grote wateren en rivieren vissen. Een aantal van hen zijn echte targetvissers en zoeken de meest extreme, zwaar beviste circuitwateren op om bepaalde vissen te vangen. Kortom, geen uitdaging is ons te gek!

Onze kern bestaat uit 5 vissers die samen het Runningwater team vormen. We vissen vaak samen en proberen regelmatig onze visserij en onze gekozen aanpak te laten zien. Als je niet bekend bent met deze serie kun je hem op youtube bekijken onder de naam ‘Runningwater’.

Bezig met laden...
Cuyten Dip Berries 500ml
Cuyten Dip Berries 500ml

Bij elk type boilie leveren we ook een dip. Onze dips zijn gemaakt van verschillende triggers die ook in de boilies worden gebruikt. Het zijn allemaal klasse dips die een enorme extra boost geven aan Lees meer

€ 10,99

Op voorraad

CUYTENBOILIES IS INMIDDELS UITGEGROEID TOT ÉÉN VAN DE GROTERE AASFIRMA'S IN NEDERLAND

We leveren direct aan de consument vanuit onze webshop in heel Europa. We werken ook samen met retailers (winkeliers)  in Nederland, Belgie en Frankrijk waar onze producten voor dezelfde advies verkoop prijzen bschikbaar zijn.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.