Welkom tekst

WERK AAN TELEFOONWEG
Aan de ondernemers / gebruikers Maanderweg AANLEIDING VAN DEZE BRIEF Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de herinrichting van de Telefoonweg, gedeelte vanaf de spoorwegovergang tot de kruising Maanderweg.
In eerdere informatiebrieven is al aangekondigd dat er een moment komt dat de kruising Telefoonweg / Maanderweg afgesloten is.
Dit betekent dat vanaf dat moment de Maanderweg slechts vanaf één zijde beschikbaar is. Het inrijden van de Maanderweg kan (door de aanwezigheid van de middengeleider op de Beukenlaan) slechts vanaf één richting en het uitrijden kan ook slechts in één richting.
Het inrijden kan enkel vanaf de richting Stationsweg – Beukenlaan. Het uitrijden kan enkel rechtsaf richting de Schaapsweg. Het tijdelijk verwijderen van de middengeleider is vanuit veiligheidsredenen niet mogelijk.
De middengeleider is noodzakelijk voor een veilige oversteek van fietsers en voetgangers. Het verwijderen van de middengeleider zou ook een veiligheidsrisico’s meebrengen bij de spoorwegovergang.

BEREIKBAARHEIDSTEKENINGEN
Het duurt nog enkele weken voordat de afsluiting gaat plaats vinden, maar door middel van bijgevoegde bereikbaarheidstekeningen willen wij u van informatie voorzien waarmee u uw bezoekers en leveranciers kunt informeren.
We hebben twee versies van de bereikbaarheidstekeningen gemaakt:
• Eén versie ingezoomd op de locatie Maanderweg voor lokaal bekende bezoekers / leveranciers.
• Eén versie met een groter deel van Ede voor de lokaal minder bekende bezoekers. U kunt op beide tekeningen uw logo toevoegen. Wij vragen u vriendelijk deze tekeningen op te hangen in winkel of te plaatsen op uw website. Op deze wijze kunt u laten zien dat u bereikbaar blijft tijdens de werkzaamheden en op welke wijze.

INFORMEREN LEVERANCIERS
De Maanderweg is tijdens de werkzaamheden bereikbaar vanaf één zijde, dit betekent dat ook de leveranciers te maken krijgen met hinder door de werkzaamheden. Na het laden-lossen moeten de leveranciers keren om de Maanderweg weer te informeren. Om te voorkomen dat er met grote trailers gekeerd gaat worden en er gevaarlijke situaties ontstaan vragen wij u uw leverancier ook op de hoogte te brengen en waar mogelijk met kleinere vrachtwagens de bevoorrading te verzorgen. Ook hiervoor kunt u de bereikbaarheidstekening gebruiken om te zorgen dat de leveranciers vanaf de juiste kant komen aanrijden. VRAGEN? Voordat de kruising afgesloten gaat worden, ontvangt u nog een nieuwe informatiebrief met de definitieve data. Tot die tijd zijn wij bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen. Neem gerust met ons contact op. U kunt mailen naar: r.hazelaar@dusseldorp.nu (voor algemene vragen) of bellen naar Rob Hazelaar: 06-29 41 06 73 (voor dringende zaken). SAMENWERKING DUSSELDORP – GEMEENTE EDE In dit project werken wij samen met de gemeente Ede. Wij proberen de informatievoorziening naar de omgeving zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen zodat u goed op de hoogte blijft. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de Telefoonweg, dit kan door een mail te sturen aan telefoonweg@ede.nl. Bezoek ook eens de website www.ede.nl/telefoonweg voor de meest actuele informatie over de planning en bereikbaarheid.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies