Koekjes

Filter

1
Onbeperkt
0
Onbeperkt
Koekjes

NIEUW: Smaakvolle, natuurlijke en glutenvrije BF® Petfood 3-in-1 Look & Kruid en Blaf & Relax kruiden koekjes voor de hond. Beide met unieke kruidenformule.

Onze unieke en natuurlijke BF®Petfood meat snacks, de Meat Bars en Meat Chunks, met premium vlees en/of vis, zalmolie of kruiden zijn van de allerhoogste kwaliteit met respect voor ‘dier, natuur en milieu’. En dus 100% natuurlijk, graan- en glutenvrij en zonder kunstmatige toevoegingen. Een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje. Onze BF®Petfood hondensnacks zijn verpakt in handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakkingen. Ook geschikt voor voedingsgevoelige honden. De toegevoegde zalmolie en kruiden bieden de nodige (extra) ondersteuning voor o.a. huid, vacht, vertering en spieren van uw hond. > Scroll naar beneden voor meer informatie.Informatie

 

De unieke BF®Petfood meat snacks zijn een natuurlijke, smaakvolle en gezonde toevoeging op de normale voeding van uw hond, als beloning, bij training of als tussendoortje.

Onze gezonde BF®Petfood meat snacks met premium vlees en/of vis zijn van de allerhoogste kwaliteit en gemaakt met 'respect voor dier en milieu'. Het gebruikte vlees is afkomstig van gespecialiseerde slachterijen. De dieren krijgen enkel natuurlijke voeding, zonder toevoegingen zoals genetisch gemanipuleerde ingrediënten en antibiotica. De gebruikte zalm komt uit Schotland.

Wij gebruiken enkel puur vlees voor onze meat snacks dat natuurlijk en langzaam wordt gedroogd zodat de voedingsstoffen, aroma en smaak optimaal behouden blijven. Het geselecteerde vers vlees wordt na controle verwerkt en gedroogd (meat bars) of vermalen (meat chunks). Deze speciale vers vlees verwerking is onderdeel van ons Groengarantie label. Naast puur vlees maken we ook gebruik van smaakvolle en gezonde kruiden en zalmolie. Het droogproces voor deze snacks gebeurt op duurzame wijze. Dit alles met zo weinig mogelijk afvalproductie en CO2 uitstoot. Onze BF®Petfood hondensnacks zijn verpakt in handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakkingen.

De toegevoegde zalmolie en kruiden bieden de nodige (extra) ondersteuning voor o.a. spijsvertering, huid, vacht, gewrichten en spieren van uw hond.

MEAT BARS

De BF®Petfood meat bars (vleesrepen) zijn premium vlees delicatesses en geschikt voor iedere hond. De smaakvolle en gezonde hypoallergene meat bars zijn een perfect uitgebalanceerde combinatie van gezonde ingrediënten van puur vlees en Schotse zalmolie. Ook ideaal voor gevoelige honden.

De BF®Petfood meat bars zijn 100% natuurlijk, koolhydraatvrij, graan- en glutenvrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Ze zijn gemakkelijk te breken waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt geven. Alle hondenrassen, van pup tot senior, kunnen van deze heerlijke gezonde snack genieten.

"We gebruiken de meat bars als beloning, maar na de meat bars heeft ze geen interesse meer in iets anders en wil ze liever nog een meat bar." Dhr. Hegmans, consument uit Rosmalen.

De meat bars zijn er in de varianten gans, hert, kalkoen, lam en paard en zijn verpakt per 100g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

MEAT CHUNCKS

De BF®Petfood meat chunks (krokante vleesblokjes) zijn heerlijke, gezonde licht verteerbare krokante belonings- of trainingssnacks voor uw hond. De krokante koolhydraatvrije beloners zijn rijk aan puur vlees en/of vis en bevatten daarnaast een vleugje van onze gezonde en smaakvolle kruiden. De vlees chunks zijn geheel gluten- en graanvrij, zonder zout en suiker, zijn 100% natuurlijk en bevatten geen kunstmatige ingrediënten en toevoegingen. De varianten lam en rund zijn hypoallergeen (1 dierlijke eiwitbron). Licht verteerbaar en ook geschikt voor honden met een gevoelige maag. Ideaal voor het versterken en belonen van goed gedrag of als verantwoord tussendoortje voor uw hond.

De meat chunks zijn er in de varianten gevogelte, rund/hert, lam, rund en kip/zalm en zijn verpakt per 200g in een handige afsluitbare en 100% recyclebare verpakking.

3-in-1 KOEKJES

BF®Petfood 3in1 mineralen kruidenkoekjes naturel en cranberry zijn gezonde en smaakvolle koekjes voor honden met (te) dunne ontlasting en/of die gras of ontlasting eten of ter ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer. Daarnaast zijn de koekjes ook een lekker en gezond tussendoortje.

De 3-in-1 werking van de mineralen kruidenkoekjes naturel en cranberry:

1. Dunne ontlasting
Er zijn diverse oorzaken voor het ontstaan waterdunne ontlasting. De meest voorkomende oorzaak wordt veroorzaakt door niet goed verteerbare voeding of door verandering van voeding. De darmen hebben zich ingesteld op een bepaalde voeding (voersoort) en als er plotselinge veranderingen komen kan er waterdunne ontlasting ontstaan.

BF®Petfood 3-in-1 hondenkoekjes ondersteunen** de maag– en darmflora en de verteerbaarheid van voeding. Het helpt tevens de ontlasting dikker te maken.

[Indien de te dunne ontlasting aanhoudt of vreemd van kleur is, bloed kan bijv. bij (dunne) ontlasting voor een zwarte kleur zorgen, is het raadzaam een dierenarts te waarschuwen. Zorg in ieder geval voor voldoende drinkwater zodat uitdroging wordt voorkomen.]

2. Eetafwijkend gedrag.
Gras/takjes eten: Niemand weet 100% zeker waarom honden gras en/of takjes eten Het is in ieder een veelvoorkomend gedrag bij honden en zeker niet iets is om je zorgen over te maken. Het kan zijn dat honden gras en/of takjes eten vanwege een instabiele spijsvertering en/of als ze misselijk zijn (meestal op een lege maag) en/of gebrek aan omega vetzuren en/of vanwege niet complete voeding (vitamine/mineralengebrek) of omdat hij/zij het lekker vindt of uit verveling. Gras en/of takjes eten vergemakkelijkt het braken.

 

 

 

Het kan ook zijn dat er sprake is van een tekort aan vezels in de voeding. Voor honden met een overproductie van maagzuur kan het zinvol zijn om deze honden houdbare of diepvries vleesvoeding te geven en/of 's avonds heel laat nog wat vezelrijke voeding en BF®Petfood 3-in-1 koekjes.

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen kruiden koekjes. Evt in combinatie met BF®Petfood vezelrijke diner voeding of combineer met vers vlees voeding. Stevige ontlasting is het resultaat.

Als uw hond gras en/of takjes eet, daarna braakt dan is hij (waarschijnlijk) af van hetgeen dat hem dwars zat. Let op! Laat ze geen gras eten dat is behandeld met pesticiden of meststoffen. Als de hond blijft kokhalzen en niet in staat is om over te geven, of gras blijft eten om zo te kunnen braken, of de hond blijft niet eetbare (vreemde) voorwerpen eten (ook wel pica genoemd) zoals bijv. papier, vuil of afval dan moet u hem meenemen naar de dierenarts.

Advies: BF®Petfood vleesvoeding, vezelrijke Diner voeding en 3in1 mineralenkoekjes.

Ontlasting eten: Ontlasting eten kan verschillende oorzaken hebben waaronder: macht der gewoonte, gedrag(afwijkend), verveling, aanwezige smaakstoffen in ontlasting of een storing van de darmflora en/of gebrek aan ruwvezel (Tip: Diner voeding). Het kan ook zijn dat de hond als pup te weinig omgevingsprikkels heeft gehad en/of in een kennel gehuisvest zijn (geweest).en te vaak te lang alleen is geweest in de aanwezigheid van ontlasting (niet snel genoeg opgeruimd). Toegenomen eetlust kan ook zorgen voor het gemakkelijker aanleren om ontlasting te eten (castraten: teef en reu) of dieren met bepaalde ziektes die tot meer eetlust leiden. Ondervoeding, een jonge hond is energierijk, of verkeerde zindelijkheidstraining (snuit in de poep drukken) kan ook een oorzaak zijn.

Tips: Zorg voor goede uitgebalanceerde voeding, houdt uw hond aangelijnd vooral op plaatsen waar veel poep ligt, probeer het appel op de hond te verbeteren (training) en zorg voor voldoende afleiding en activiteit. Houd de ruimtes waar de hond vertoeft vrij van ontlasting (vooral bij pups). Probeer BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes met de nodige vezels. Bijkomend voordeel van honden die BF®Petfood 3in1 koekjes gegeten hebben is dat de ontlasting niet aantrekkelijk gevonden wordt. Kaoliniet bederft, net als ananas, de "lekkere smaak" van de ontlasting.

Bij de meeste gevallen gaat het voorbij. Ernstigere gevallen vergen veel inzet (met of zonder medicijnen) van de eigenaar, maar leiden dan wel tot resultaat. De kans op een terugval blijft echter aanwezig!

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes. Evt in combinatie met BF®Petfood vezelrijke diner voeding of combineer met vers vlees voeding.

3. Voerverandering
Bij het overschakelen naar andere voeding kan het maag-darmkanaal uit balans raken. Spijsverteringsproblemen en dunne ontlasting kunnen het gevolg zijn.

Advies: BF®Petfood 3in1 mineralen koekjes met kaoliniet en kruiden en BF®Petfood Omega+ Proboitic zorgen voor de nodige ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Het kaoliniet heeft absorptieve eigenschappen voor toxinen uit de darminhoud en zorgt voor binding van belastende stoffen in het verteringskanaal. De kruiden bevatten o.a. weegbree, wat het slijmvlies van het spijsverteringsstel ondersteunt, en salie. Salie zorgt voor afvoer van afvalstoffen. De aanwezige vezels bevorderen de spijsvertering en zorg zorgen voor een goede darmflora en bacteriën in de darm. De 3-in-1 mineralen kruiden koekjes zorgen er voor dat de toxinen, bacteriën en irriterende stoffen uit de darm absorberen, het darmslijmvlies beschermen en bijdragen tot een normale stoelgang.

Smaakvolle BF®Petfood 3-in-1 mineralen kruiden koekjes voor de hond:

1. helpt ontlasting dikker te maken;
2. bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten);
3. ondersteuning bij voervervandering of niet goed verteerbaar voer.

Voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

Kenmerken:

  • helpt ontlasting dikker te maken.
  • bij eetafwijkend gedrag (ontlasting/gras eten).
  • tevens te gebruiken bij voerverandering of bij niet goed verteerbaar voer.
  • met o.a. kaoliniet (kleimineraal), kruiden en calcium.
  • voor alle hondenrassen, van pup tot senior.

BF®Petfood 3-in-1 hondenkoekjes zijn geschikt voor alle hondenrassen, van alle leeftijden.

NIEUW: Smaakvolle, natuurlijke en glutenvrije BF® Petfood 3-in-1 Look & Kruid en Blaf & Relax kruiden koekjes voor de hond. Met unieke kruidenformules.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.